Etiquetes i adhesius

Adhesius quadrats o rectangulars en paper cuixé mat o brillant a triar.

Termini Producció: 48h.

El vinil PVC que fem servir per fer adhesius personalitzades amb el teu disseny té l’avantatge de suportar bé la seva col·locació en exteriors, encara que no són indicades per a exposicions molt continuades als raigs del sol, el que ocasionaria que amb el temps fossin perdent progressivament el seu color. Utilitzar vinil com a suport d’impressió multiplica els usos dels adhesius pel que fa al paper.

Adhesius amb fons blanc
El gruix de les làmines de vinil és de 90 micres, alguna cosa així com el volum d’un paper de 80 grams. En ser blanques, els colors es reprodueixen molt bé en aquest suport.

Imprimir Adhesius Transparents
Mateix gruix. Si el teu disseny inclou el color blanc, aquestes zones apareixeran transparents en la impressió. No podem reproduir el color blanc en imprimir adhesius.

Adhesius en petites mesures de qualsevol forma encunyades quadrades, ovalades o rodones per a ús interior o exterior i a tot color sobre fons blanc o transparent. Els adhesius són d’alta qualitat i durada, aptes per a superfícies planes, suaus i no poroses. Plàstic, metall, fusta, paper, pell i més.

Termini de producció: 48h.